torsdag 1 juli 2010

Filmer.

Här kommer lite filmer som jag skulle vilja se, dom kommer på bio lite senare i år, men jag tänkte bara visa/tipsa er också på samma gång :) Snällt va? ;)

Katate Kid:
Handling: Will Smiths son Jaden Smith har huvudrollen i denna uppdaterade version av filmen från 1980-talet. Dre Parker (Jaden Smith) kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han (Jackie Chan) som i hemlighet är en kung-fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.
Kommer på bio: 6 augusti 2010


Get him to The Greek:
Handling: Aaron Greenberg (Hill) får saker gjorda. Den ambitiöse 23-åringen har, genom en rad överdrifter, skaffat sig drömjobbet lagom tills en karriäravgörande uppgift dyker upp. Uppdraget: Flyg till London och eskortera en rockgud till Greek Theatre i Los Angeles, det första stoppet på en megaturné. Varningen: Vänd honom ryggen på egen risk. Den brittiske musiklegenden Aldous Snow (Brand) är både en briljant musiker och en sexsymbol. Trött på jasägare och pengar söker den före detta frontpersonen i ett rockband meningen med livet. Men det innebär inte att han inte kan unna sig en och annan orgie emellanåt. När han får höra att hans sanna kärlek befinner sig i Kalifornien inleder Aldous en strävan efter att få henne tillbaka, och sedan återerövra världens musikscener. Då nedräkningen till konserten börjar måste den stackars praktikanten navigera sig igenom ett veritabelt minfält av drogsmuggling i London, storbråk i New York och strippklubbsbesök i Las Vegas för att kunna leverera sitt paket helt och hyfsat rent. Han må behöva bluffa och ljuga för, förleda och festa med Aldous, men Aaron ska få honom till The Greek!
Kommer på bio: 20 augusti 2010



Grown Ups:
Handling: Trettio år efter deras High School-examen, möts fem goda vänner upp för att fira nationaldagen ihop. Allt kan hända, och det gör det också.
Kommer på bio: 20 augusti 2010



Salt:
Handling: Evelyn Salt (Angelina Jolie) är en CIA officer som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt landet. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.
Kommer på bio: 3 september 2010

SAW VII (7) 3D - Finns dock ingen trailer på den än, men kan lägga upp den när den kommer.
Den nya Saw 7 filmen kommer på bio den 22 oktober 2010.

Där var lite filmer som jag vill se som kommer senare i år :)
Någon ni vart intresserad av? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar